Ipad (og lesebrett)

apple´s ipad
jacob nielsens første funn fra bukertest av ipad

«There are no standards and no expectations»

Noe av det som gjør det spennende å følge med på utviklingen av ipad grensesnitt fremover er at produktet er så nytt at der er foreløbig minimalt med forventninger og konvensjoner.

Allerede nå, før lesebrett i det hele tatt har blitt lansert i det norske markedet ser en at lesebrett gir utslag i statistikken.

Det store spørsmålet er hvordan folk vil bruke lesebrett? Ser en på mediedøgnet ser det ut til at folk leser avisa på mobil i senga om morgenen, så leser de papir ved frokostbordet (og ipad?) så bruker de mobil på vei til jobb, så pc mens de er på jobb, så litt mer mobil i lunsjen, så pc, så mobil på vei hjem og så papir når de er hjemme igjen og til slutt mobil igjen når de legger seg. Jeg selv kjenner meg veldig igjen i dette mønsteret bortsett fra at jeg nesten ikke leser aviser på papir i det hele tatt.

Tags: ,

Noe du lurer på?

Du må logge inn først for å kommentere.